Είναι ασφαλής η κατανάλωση της Ερυθριτόλης;
Posted in Συχνές Ερωτήσεις

Η Ερυθριτόλη σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των τροφίμων θεωρείται ασφαλής για χρήση ως πρόσθετο στα τρόφιμα. Το 1997 ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων αναγνώρισε την Ερυθριτόλη ως ασφαλή για χρήση και από το 2006 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την οδηγία 2006/52/ΕΚ επέτρεψε την χρήση και εμπορία της σε όλα τα κράτη μέλη.

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πιστεύουμε πως δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Περισσότερα
REJECTACCEPT