Ποιοι Είμαστε

Linodiet

Η Linodiet είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας και παρασκευής γλυκαντικών.

Στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα παρασκευάζονται και συσκευάζονται, με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ποιότητας τα γλυκαντικά Linodiet.

Η Linodiet έχει φέρει επανάσταση στα φυτικά γλυκαντικά με την πρωτοποριακή φόρμουλά της που βελτίωσε σημαντικά την γεύση της Στέβια και τα προτείνουν όλοι οι διατροφολόγοι και διαβητολόγοι.

Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, στενή παρακολούθηση όλων των διεθνών τάσεων της αγοράς και της υγιεινής διατροφής, χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές και συνεχείς έρευνες για την ικανοποίηση των αναγκών τους με την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων χωρίς θερμίδες και χωρίς να επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, η Linodiet αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικότερες εταιρείες στον κλάδο της.

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα των προϊόντων Linodiet, που συμπεριλαμβάνει γλυκαντικά για ροφήματα και για παρασκευή γλυκισμάτων, μαρμελάδες με 85% λιγότερες θερμίδες, ειδικά συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους, καθώς επίσης και μοναδικές προσφορές και προϊόντα σε αποκλειστικότητα μέσα από το επίσημο e-shop της εταιρείας.

“Η Linodiet πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και διαθέτει πιστοποίηση HACCP. Στόχος της η διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.”

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα ώστε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή στην αγορά. Για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επιστήμονες εστιάζοντας πάνω από όλα στην ποιότητα των προϊόντων.

ΑΞΙΕΣ

Βοηθάμε τους ανθρώπους μας να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με το αίσθημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού πορευόμαστε όλοι μαζί.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ανάπτυξη της Linodiet αποτελεί κοινό στόχο. Δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα, μέσω της ειλικρινούς συνεργασίας και συνδυάζοντας τις ατομικές δεξιότητες του καθενός μας.

ΟΡΑΜΑ

Όλοι μαζί λειτουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών, δημιουργώντας νέες τάσεις για να οδηγούμε τις εξελίξεις.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.