Ποιοί είμαστε

Η Linodiet είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας και παρασκευής  γλυκαντικών.


Στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα παρασκευάζονται και συσκευάζονται, με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ποιότητας τα γλυκαντικά Linodiet.


Η Linodiet έχει φέρει επανάσταση στα φυτικά γλυκαντικά με την πρωτοποριακή φόρμουλά της  που βελτίωσε σημαντικά την γεύση της Στέβια και τα προτείνουν όλοι οι διατροφολόγοι και διαβητολόγοι .


Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, στενή παρακολούθηση όλων των διεθνών τάσεων της αγοράς και της υγιεινής διατροφής, χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές και συνεχείς έρευνες για την ικανοποίηση των αναγκών τους με την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων χωρίς θερμίδες και χωρίς να επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. , η Linodiet αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικότερες εταιρείες στον κλάδο της.


Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα των προϊόντων Linodiet, που συμπεριλαμβάνει γλυκαντικά για ροφήματα και για παρασκευή γλυκισμάτων, μαρμελάδες με 85% λιγότερες θερμίδες, ειδικά συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους, καθώς επίσης και μοναδικές προσφορές και προϊόντα σε αποκλειστικότητα μέσα από το επίσημο e-shop της εταιρείας.


Πιστοποίηση


Η linodiet πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και διαθέτει πιστοποίηση HACCP. Στόχος της η διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.